750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Les vins de Sébastien
11 novembre 2012

Vitejte na blogu "Les vins de Sébastien"

 

Milí přátelé,

díky setkání se zakladateli vinotéky „Greg, père et fils“ se mi dostalo možnosti přeměnit vášeň v poslání – moci skloubit svou lásku pro víno s láskou pro dobré jídlo. Co Vám mohu ve spolupráci s touto vinotékou nabídnout?

-          Kvalitní francouzská vína všech chutí, pro všechny příležitosti a všech cenových kategorií.

-          Zorganizování ochutnávky na míru u Vás doma, ve firmě nebo přímo ve vinotéce (Puškinovo náměstí, Praha 6).

Buďte originální, s dobrým vkusem – nabídněte svým přátelům/obchodním partnerům nebo spolupracovníkům nezapomenutelné chvilky strávené u sklenky francouzského vína, za doprovodu sýra či salámů nebo paštik. Po vstřebání zážitků z ochutnávky již nebudete přistupovat k vínu stejným způsobem!

-          Poradenství při prodeji vín

Mohu Vám poradit při výběru vín pro různé příležitosti – nákup dárku, založení vlastního domácího sklípku, pro radost …. . Potěšení z francouzských vín nemusí být nezbytně nákladnou a nedostupnou záležitostí. Výběr vín totiž nezávisí pouze na ceně, ale zejména na umění dobře skloubit víno s jídlem a tedy na vhodné volbě vína pro žádaný okamžik.

-          Víno a vše s ním související

Aby potěšení bylo dokonalé, nabízíme samozřejmě také šampaňské, koňaky, francouzské teriny, salámy a sýry. Prostě labužnický zážitek z Francie přímo u Vás!

 

Blíží se Vánoce a oslavy konce roku – udělejte radost svým blízkým a nabídněte jim 100 % francouzský dárek, 100 % kvalitu

 

Sebastien Boschat

Tel: 608 205 469

s.boschat@seznam.cz

Publicité
Publicité
Commentaires
Les vins de Sébastien
Publicité
Archives
Publicité